mandag den 20. oktober 2014

Fredag den 3. Oktober 2014, Hjemrejsen

Skrevet af Bitten og Leif

I dag skulle vi begynde vores hjemrejse.

Efter en fantastisk aften i Las Vegas var vi klar til at tage afsked med "syndens by" for at flyve hjem via Chicago og Frankfurt.

Vi skulle være klar ved bussen kl. 05:50, og den altid punktligere chauffør, Dennis, var som sædvanlig på pletten til at tage imod bagagen.

Morgensangen blev sunget for sidste gang på vej til lufthavnen, hvor vi tog afsked med Dennis. Vi var alle kommet til at respektere og holde af denne høje cowboy med den flotte hat og den lille numse (citat Synnøve). Han kunne nu se frem til en 2 dages køretur hjem til Bozeman i Montana, hvor busselskabet Karst Stage har hjemme. Han havde konstateret, at temperaturen der var minus 6 grader celsius, og den første sne var faldet.

Hjemrejsen forløb stort set uden problemer. Inden start blev det oplyst, at der havde været en mindre brand i kontroltårnet i Chicago lufthavn, og at det kunne give lidt forsinkelse. Vi fløj med United og landede næsten planmæssigt i Chicagos kæmpestore lufthavn efter ca. 3 1/2 times flyvning, og vi nåede uden problemer Lufthansas fly til Frankfurt. Denne flyvetur tog ca. 8 1/2 time, og det var ganske rart at få turen delt op i to etaper.

I Frankfurt tog vi afsked med Rita og Erling, der skulle videre til København.
Vi landede i Billund kl. 10:15 lokal tid og havde dermed været undervejs i ca. 20 timer.

Ved bagageudleveringen takkede Lone os alle for at have været en god gruppe, der havde været meget hjælpsomme med de praktiske opgaver under rejsen. Hun håbede at se os til gensynsmødet den 7/12. Vi kvitterede med at give Lone og Synnøve et rungende HIP HIP HURRA som tak for deres store engagement og inspiration under den fantastiske og uforglemmelige rejse.

Vi tog afsked med hinanden, mættede af de mange oplevelser, men mon ikke vi alle er blevet klogere på livets mangfoldighed. Nu venter en tid med refleksion, så alle de nye indtryk kan nå at bundfælde sig.

Herunder er billeder fra hele rejsen