onsdag den 1. oktober 2014

Onsdag den 1. Oktober 2014, Las Vegas

Skrevet af Bente og Johannes

Vi kører i dag mod Las Vegas ad Route 66. Undervejs stopper vi i cowboybyen Williams, som er en af de bedst bevarede byer fra cowboytiden.

Efter en times tid i byen, hvor vi er heldige at få en rundvisning af en lokal forretningsdrivende, vi er inde og se en gammel saloon, som er lavet om til restaurant. Det var en virkelig sjov oplevelse, der var gjort noget ud af at gøre det så livagtig som muligt.

DSC05873 DSC05875 SD01 (45)

Vores gode chauffør Dennis og Lone fik samtidig handlet ind til vores frokost, som vi ofte tager i det fri. Denne gang ved søen Lake Mead, som er opstået i forbindelse med opdæmningen af Hover Dam, som går over Coloradofloden .

Frokosten blev indtaget sammen med Dessert Big Horn Sheep, som gik omkring os, vi havde den mest fantastiske udsigt over søen.

DSC05933 IMG_2483

Vores indkørsel i Las Vegas ad The Strip var helt eventyrlig, vi så Eifeltårnet, Cæsars Palads, Frihedsgudinden o.s.v. Las Vegas, i daglig tale bare Vegas, er en millionby beliggende inde midt i ørkenen.

Indkvartering på vores hotel, Gold Coast, var noget ud over det sædvanlige, der var Casinoer overalt, og det blinkede som et andet Tivoli

Vi fik dejlig aftensmad, en kæmpe buffet med retter fra forskellige lande. Mange forskellige slags kager og is til dessert.

DSC05980 DSC05994 DSC06032

Efter aftensmaden blev vi kørt til bymidten af Dennis. Derefter fik vi rundvisning af Lone og Synnøve. Vi var i Paris med det lysende Eifeltårn, Venedig hvor vi fra Rialtobroen så de sejlende gondoler. Alt er et stort lyshav af blinkede reklamer og lys. Mange flotte butikker var der også allesteder.

Til slut så vi et vulkanudbrud midt i byen, 30 m højt udbrud af ild og damp, der forvandler tropeparadiset til et ildsprudlende springvand,brændende vandfald.

Alt er stort og anderledes end, hvad vi er vandt til at se, og efter 3 timer kørte vi hjem til vores flotte hotel. Nu skulle det blive godt at komme op og se dyner.

Godnat og tak for endnu en dejlig dag i vores ferie, som nu lakker mod enden.