mandag den 23. juni 2014

Mandag den 23. Juni 2014, På vej til Jackson Hole

Skrevet af Kirsten og Holger.

Sankt Hans i DK, men dagen, hvor vi skulle forlade Salt Lake City i Utah med kursen mod Jackson Hole. Det var atter en flot dag med masser af sol (24 gr) og godt humør med morgensang inden afgang.

Bente og Bjarne havde en glad dag, de havde bryllupsdag og startede dagen med at få at vide, at deres søn havde afsluttet sit kandidatur som civilingeniør med et flot 12tal. Tillykke til dem.

Lige fra morgenstunden høstede vil alle roser ved Synnøve, da alle mand havde fået afleveret deres nøgler hos receptionen.

Afsted gik det, som dagbogskrivere var vi placeret på forreste række, og der kunne vi da iagttage mange ting, bl.a. oplevede vi, hvor skrap vores chauffør Joe var til at jagte fluer og myg i forruden med sin sixpence, ja det er da bare om at have udstyret i orden.

Vi gør et stop ved Logan, hvor der var stort indkøb ved supermarkedet, og formiddagskaffepause, det er vist det man kalder 2 fluer i et smæk.

Det er da noget af et syn at se Lone med 3 drenge i hælene med hver deres indkøbsvogn, og en enkelt uvending blev det også til, da hun forgæves ledte efter nye skærebrætter.

Vi havde en flot tur, hvor vi nærmede os de flotte bjerge med sne på tinderne i Grand Teton Nationalpark.

Vi gør et stop ved Bear Lake for at nyde den flotte udsigt, se på de små colebrier og høre om stedets historie. Bear Lake ligger i et område der hedder Cache national forrest. Vi befinder os i 2300 meters højde.

DSC_0221 IMG_0833

Videre gennem den flotte natur mod  Montpelier. Vi er nu i staten Ohio. I Montpelier kører vi forbi en tom byggeplads, hvor Joe kunne kunne fortælle, at der  lå den bank, som Sundance Kid røvede i filmen om Burt Cassidy og Sundance Kid.

Så ankom vi til Oregon/California trailer center, hvor vi fik en rigtig god frokost inden vi besøgte det spændende cowboymuseum. Det var en god og sjov oplevelse.

Derfra gik turen videre til Jackson Hole, og atter engang skiftede vi stat, nemlig til staten Wyoming.

Efter indkvarteringen og lidt hviletid, kom aftenens oplevelsestur. Vi blev kørt i bus til T bar 45, hvorfra vi skulle køre i hestetrukne prærievogne ud på prærien, hvor der ville blive serveret cowboymad. Sikke en tur. Undervejs blev vi mødt af både skovfolk og indianere.

RIMG0116 RIMG0117 RIMG0130

Det blev en underholdende aften med god mad og underholdning med westernmusik. En af vore egne var med på scenen sammen med andre gæster, hvor de var en slags backinggruppe til et af numrene. Kristian var super god til at snorke og blev hurtig omtalt som mr. Snoor from Denmark. Tilbageturen foregik også i prærievogne.

Fin fin dag. De fleste var trætte og var klar til en slapper på værelset, nogle få tog på bar og fik en hyggestund med lidt godt øl.