tirsdag den 25. februar 2014

Tirsdag den 25. Februar 2014, På vej Down Under

Skrevet af Helle & Gert

Så kom dagen hvor vi skulle forlade Danmark og drage Down Under. Mødested for vores vedkommende var Rødekro hvor vi ankom til den "royale bus" som Jesper - chaufføren - fortalte... bussen blev kun brugt til de royale og Lone..... Stemningen var god og Lone have disket op med friskbagt brød, ost, pålæg, pålægschokolade og kaffe, lige noget vi kunne bruge. Ydermere havde Helge sørget for rødvin og Ellen havde sørget for hjemmelavet snack bedre start kunne man ikke få.

Vi tog motorvejen til Hamborg lufthavn og vel ankommen til lufthavnen blev vi guidet til gaten og kunne selvfølgelig vælge om tiden skulle gå med shopping, kaffe eller hyggelig samvær.

Vi forlod Hamborg med Emiraterne og fik en utrolig fin service i flyet. Vel ankommet til Dubai havde vi et par timer i lufthavnen hvor vi beundrede den flotte lufthavn og nød en kop kaffe til 5€....

Så blev vi kaldt til gaten og den lange flyvetur lå forude. Igen fløj vi med Emiraterne og fik lige så god en service som vi fik på turen fra Hamborg. Tiden i flyveren blev brugt til en lille lur, masser af film og spil. Velankommet i Perth sørgede Lone for, at vi kom hurtigt gennem kontrollen og udenfor lufthavnen ventede Vor chauffør Barry med bussen som bragte os til hotellet - Sullivans hotel. På hotellet fik vi lækker aftensmad og senere fandt vi terrassen hvor vi nød en hyggelig stund.

Nu er det tid til at finde sengen og forhåbentlig får vi ikke problemer med jetlag. Imorgen tager vi "hul" på Australien....vi glæder os.