lørdag den 20. september 2014

Lørdag den 20. September 2014, Monterey Bay Akvarium

skrevet af Preben og Synnøve

Margie blev budt velkommen , og derefter kørte vi ud til fyrtårnet ved Pacific Grove, og Margie berettede så om alle de fisk , hvaler og spækhukkerer. Derefter sang vi morgensangen. Vi gik nu langs stranden 4 - 6 km tilbage til Monterey Bay Akvarium.

Undervejs så vi de donerede bænke. Langs strandpromenaden så vi de forskellige mere eller mindre store villaer, men vi fik at vide , at det alt sammen var begyndt , som små fiskeboliger langs stranden.

Efter turen gik vi ind i akvariet , som i dag er indrettet i en gammel sardinfabrik.

DSC01986 DSC02011 DSC02021

Inde i akvariet så vi bl.a. en meget stor blæksprut , som havde en utrolig flot rød farve. Akvariet var indrettet over flere etager og to bygninger.

Havdyrene og fiskene var alle dyr , der repræsenterer de dyr , som findes i den undersøiske canyon , som ligger lige ud for Monterey.

Ligeledes så vi , hvordan man havde fabrikeret sardiner på dåse.

Vi sluttede besøget med en frokost , der bestod af et specielt suppebrød. (Det kan man også opleve i Hvide Sande.) Turen gik nu med vores bus ad 17 mile drive ud til Pebble Beach golfbane, hvor der spilles flere internationale golfturneringer. Inde i området lå der flere store villaer , som ejes af kendte skuespillere og forretningsfolk. Når de ejer boligerne lige ved golfbanen, har de ret til spille på den.

DSC02104 DSC02120 DSC02121

Ved udkørslen af Pebble Beach, så strejkede bussen på grund af snavs i oliefilteret. Ved fælles hjælp kom den igang igen.Hvorefter vi fortsatte til Carmel . Her så vi det fine indkøbscenter, og en del folk med deres fine hunde.

Efter en del ventetid på et par , som ønskede at se byen lidt mere end os andre , kom vi afsted igen lidt forsinket. De var blevet væk i alle de små gader, så der var en lille eftersøgning igang - (smiler....) Nu strejkede bussen igen og forsinkelsen var herefter nået op på en time.

Efter at have sat bussen igang tre gange nåede vi hotellet.

Nu var der lidt tid til afslapning , før vi skulle ud at spise på en italiensk restaurant.