torsdag den 4. september 2014

Ons- Torsdag den 3. – 4. september 2014 Hjemrejse

Skrevet af Leif:
Morgensvømning kl. 06.15, herefter morgenmad kl. 07.00. Der var kun mødt Ellen og mig på dette tidlige tidspunkt, da alle havde fået lov til at sove længe.
Vi havde formiddagen til rådighed. Pat og Jens ankom ved 08.30 tiden for at hente Bente og Erik, der01-IMG_3174 skulle blive i Canada, og for at tage afsked med gruppen. Alle slappede af, og billedgruppen arbejdede på højeste gear for at få klaret så mange billeder som muligt. De havde lovet, at de nok skulle blive færdig inden Amsterdam.

Vi havde alle vore værelser indtil vi skulle køre til lufthavnen, og mødetiden var klokken 11.30. Alle var mødt til tiden og bussen kunne køre til lufthavnen som planlagt.
Vi ankom til lufthavnen klokken 12.00 og tog afsked med chaufføren Joe som nu skulle bruge omkring 10 timer for at komme hjem til Montana. Vi gik til indtjekning, der i lighed med sidste års tur til USA/Canada, skulle ske ved selvbetjeningsautomaterne, 02-IMG_3177og det var ikke uden problemer. Vi blev dog alle tjekket ind og kom gennem security uden større problemer. Vi havde nu nogen tid til vi skulle gå ombord på flyveren. Forventet start klokken 14.30.

Flyafgang klokken 15.20 planmæssigt. Vi kom afsted ca. 10 min. før tid. Ombord på flyet blev der starks efter afgangen serveret alkoholfrie drinks og en lille pose med saltmandler.
Til aftensmad kunne der vælges mellem en vegatarret eller kød med ris. Hertil kunne fåes drikkevarer. Der blev også serveret kaffe med en lille en til efter ønske.
Efter aftensmaden blev der beordret god nat og lyset blev slukket, og der faldt ro over passagererne. Der var mange der fik sovet lidt, og nogle der blot hyggede sig med læsning og film på skærmen.05-IMG_3191

Da klokken var omkring 06.00 lokal Amsterdam tid, og dermed også dansk tid, blev lyset igen tændt og der blev serveret morgenmad.

Vi landene i Schiphol Lufthavn “On Time” det vil sige ca. kl. 08.00 og vi havde nu ca. 1½ time til at skifte terminal til den nye terminal hvorfra vil skulle flyve til Billund.
Det var ikke noget problem at komme fra den ene terminal til den anden, Lone førte an i et godt tempo og kontrollen ved security hurtigt overstået, så der blev også tid i overskud til lidt shopping.

07-DSC00265Afgang mod Billund var rettidig og på vejen blev der serveret lidt drikkeligt og snacks. Vi ankom til Billund til den planlagte tid, og gik ind for at få vores bagage. Her sagde Lone farvel og tak for denne gang, og udtrykte håbet om, at vi havde haft en god tur, og at vi måtte ses en anden gang til en ny tur.
Der blev råbt “hip hip” for Lone og Ole.

Stor tak til alle for gode dagbogsindlæg og sidst men ikke mindst fotogruppen for godt arbejde.

Til slut er der nu blot at sige en stor tak til alle deltagerne for at medvirke tilen god tur, og på gensyn den 26. oktober her i Haderslev