fredag den 23. januar 2015

Fredag den 23. Januar 2015, Afgang til Sydney

Skrevet af Erik Fiedler Jensen/Birte Kej Nielsen

Under stille regn blev der spist dejlig morgenmad på Country Pathfinder Motor Inn, sidste dag på landet og en ny by og ny stat venter.

Vi fik sagt farvel til vores værter, bussen blev pakket og kl 07.30 kørte vi mod Brisbane. I løbet af natten havde der været skybrud i Brisbane, hvor der var kommet 65 mm, hvilket godt kunne forårsage trafikale problemer. Regnvejret fortsatte også hele vejen til lufthavnen.

I bussen havde vi stadig mulighed for at stille spørgsmål til Angus Adnam. Angus gav også nogle oplysninger om eksport af levende kreaturer og geder med fly Der blev givet 5% i handels komition for at sikre, at landmanden fik sine penge.

Angus Adnam takkede os alle for den store interesse, som var vist ved vores besøg. Alle vores værter var glade for vores besøg og den store spørgelyst.

I bussen sagde vi alle farvel til Margie og Angus Adnam.

Ved ankomst til lufthavnen forløb indtjekning med mere let, og der var tid til lidt at spise, for dem som ønskede dette.

Flyet endte med at være en time forsinket, men ellers forløb rejsen uden problemer. Vi ankom til Sydney kl. 17 lokal tid.

IMG_9033   IMG_9046

Vi blev delt i 2 grupper, og for vores gruppe var både bus og chauffør et tydeligt bevis på at alder ikke er nogen hindring.

Frem til bestemmelsesstedet fortalte Lone omkring færdselsregler og erhvervelse af kørekort i Australien.

Vel fremme på vandrerhjemmet YHA the Rocks var vi alle samlet for at sige tak til Bent og Ehlen Skjellerup for deres fantastiske indsats og engagement i vores tur. Ehlen fik sit ønske om en Georg Jensen dug til deres nye spisebord opfyldt.

Værelserne blev fordelt og kl. ca. 18.30 mødtes vi alle på 3.sal, en fantastisk udsigt.

IMG_7255 IMG_7258 IMG_7265

Vi fik alle lidt koldt at drikke og herefter fik vi en kort rundvisning i området, hvorefter der var tid til aftensmad.

Vi spiste på en tysk inspireret restaurant i bedste Tyroler stil, der blev dystet i søm bradt, øldrikning, holdning af krus i strakt arm. Flere deltog og der var flere vindere i pigegruppen.