torsdag den 1. januar 2015

Mandag/Tirsdag den 26./27. Januar 2015, Afrejsen

Skrevet af Aase & Jørn

Så er dagen kommet, hvor vi starter vores store tur, som alle har glædet sig meget til.

Opsamlingsbussen er startet i Sønderjylland og henter os fynboer kl. 9.45 i regnvejr. Ole modtager os, og vi læsses, starter turen mod Kastrup. Ole uddeler vort indrejsevisum, informerer om dagens program med hilsen fra Lone, der har ringet hjem i aftes og fortalt, at der var 40 gr. i Sydney.

Da vi er kommet til Sjælland serviceres vi med kaffe, brød og pålæg - fint.

Ankomst Kastrup kl. 11.45 til møde med de sidste 6 og fælles check in, pas- og sikkerhedskontrol og afgang fra gate C 29 lidt forsinket. Fin forplejning med drikkevarer, menukort med 2 valgmuligheder for hovedret. TV skærm til hvert sæde, så vi kan følge ruten eller se film, spil m.m. Distancen angivet til 4.827 km.

Rettidig ankomst efter 6 timer og 15 min. til Dubai´s voldsomt store lufthavn, hvor vi går, kører på rulletrapper, er med elevatorer og tog, inden vi finder vores gate B 15. Uret skal sættes 3 timer frem.

Planlagt afgang kl. 01.50, mod Sydney, men forsinkes 40 min. Stor maskine med 10 sæderækker. Ved 4-tiden serveres morgenmad, ved 7-tiden pizzastykke og frokost kl. 13.30. Fået flysokker, sovebriller, tandbørste og -pasta. Prøver at få sovet ind imellem, vi har jo 13 timer og 40 min.s flyvetid. Skal udfylde blanket om Ebola, ellers er papirerne udfyldt hjemmefra.

Landede kl. 22.40, 10 min.s forsinkelse. Uret er nu sat 7 timer mere frem.

Gennem emigration m.m., og ud til Lone, der står og modtager os, ud til bus med afgang kl. 23.45 mod YHA vandrehjem The Rock. Kl. 00.15 kort orientering og uddeling af værelseskort. Herefter tiltrængt hvil og søvn i en seng, så vi kan klare de næste strabadser - oplevelser vi har ventet og glædet os til.