torsdag den 9. januar 2014

8. & 9. Januar 2014, Afgang imod Singapore

skrevet af Kirsten & Holger

Opsamling gik planmæssighed og alle var iklædt godt humør og nogle med sommerfugle i maven. På busturen til Hamburg fik vi serveret franskbrød med ost og pålæg, kaffe og the-dejligt.

Vores fly i Hamburg var et kvarter forsinket, men der var planmæssighed ankomst til Dubai kl. 23.30. Transithallen var storslået og vi fik taget en masse billeder der.

Afgang mod Singapore kl.2.35 (lokaltid,3timer frem) I luften igen- og vi fik en sandwich inden vi lagde os til at sove. Der blev serveret morgenmad, omelet, frugt, kaffe inden ankomst til Singapore kl.13.45. Det var dejligt at komme ud og strække kroppen igennem.

I Singapore blev vi mødt med en varme - både menneskeligt og fra naturens side.

Efter indkvarteringen på vores, aldeles fine hotel, var der tid til en lille lur inden vi kunne gå ned og spise buffet.

Umiddelbart efter maden, skulle vi ud og køre en tur i trishaw -på cykel efter mørkets frembrud. En god tur i den lune aftenluft. Som afslutning på dagen, blev vi sat af i området ved little India ved en restaurant med levende musik. Vi fik øl og sad og konsumerede dagens indtryk. Da vi gik tilbage til vores hotel og den første dag i Singapore var brugt godt, var klokken næsten 22- en passende tid til godnat.