lørdag den 11. januar 2014

Lørdag den 11. Januar 2014, Fra Singapore til Queenstown

Skrevet af: Helle Christensen

Min rejsedagbog starter flyet fra Singapore og til Sydney. Der er mørkt i flyet og de fleste sover, det gælder om at få noget søvn, så vi ikke er for trætte, når vi endelig kommer frem til New Zealand. Flyet lander 6.05. Vi havde ca. En time til at se lufthavnen an og få strakt benene. Så skulle vi endelig med den sidste flyver til Queenstown.

Den ville ikke rigtig starte, der manglede strøm. Jeg tror de skiftede batterier og så var vi på sidste flyvning. Vejret var flot og nogle af os kunne se operahuset i Sydney fra luften. Efter 21/2 time kunne vi få forsmag på hvad der ventede os de kommende 3 uger - et fantastisk flot landskab kunne vi se fra oven.  Bjerge og sne. Så kom der en lille kort opbremsning, og vi var landet på New Zealand. YES! Indrejse proceduren gik som en klaks, og vi kom ud i det fineste solskin, til et flot bjerglandskab. Ewan -vor buschauffør og hans familie ventede på os.

Fra lufthavnen kørte vi mod Queenstown, med et fantastisk fotostop, hvor vi kunne nyde og skyde et postkortbillede uden lige. Bjergene, Lake Wakatipu og byen Queenstown. Sikke en velkomst. Efter en lille busrundtur i byen, hvor vi så centrum og havneområdet, fandt vi vores hotel Hurley's. Vi flyttede ind i skisportslejligheder, rummelige og fine.

Nogle gik en tur, andre slappede af. 18.30 afgang til aftensmad, i et center tæt på lufthavnen. Restauranten lå naturskønt ved høje bjerge, der har været kulisser for Ringenes Herre. Menuen stod på fisk, pizza og dessert. Alle var glade, spændte på de kommende dage og ikke mindst trætte og glædede sig til en god nats søvn.