mandag den 3. marts 2014

Mandag den 3. Marts 2014, Shell Beach

skrevet af Bente & Svend

Dagen fortsætter opad Vestkysten fra Kalbarri til Roadhouse Overlander. Herfra til Shell-beach og ender i Monkey Mia.

Vi startede klokken 07.30 med morgenmad. Smukt Vejr, men lidt køligt, nemlig 34 gr. det er altså fortsat varmt.

Dagens første stop var pelikan fodring efter 600 meters kørsel. Pelikanerne kom til fodringspladsen klokken 08.45 plus/minus. En gammel tradition fra en restaurant, der gav pelikanerne deres ikke forbrugte fisk. Idag er det organiserede frivillige, som har påtaget sig fodringen.

IMG_0670 IMG_0671 DSCN5010

På landevejen har vi set mange papegøjer i træer og elmaster. Det blev overgået flere gange, da vi besøgte Rainbow Birdcenter. Fuglecentret var sat til salg, så der er mulighed for en fremtidig pensionisttilværelse for særligt interesserede.

Turen fortsatte op ad kysten, hvor der blev mere øde. Dejlig frokost blev frembragt af teamet og indtaget på Overlander Roadhouse udendørs skygge 44 gr.. DET VAR GODT NOK VARMT.

Lone havde overtalt Helge til at holde et vin foredrag om australsk vin. Det var rigtig godt. Det mest overraskende var, at levebetingelserne for Australsk vin var så konstante, at vinen ikke varierer med årgangen som i Europa. Foredraget kommer i seperat form.

IMG_0716 IMG_1096 IMG_0810

Vi kørte videre til Shell Beach. Det er en strand, hvor "sandet" er strandskaller.

Lokaliteten er udnævnte til WORLD-HERITAGE. Vi kørte videre til Denham, hvor der i 1934 var opført en kirke af skallerne fra Shell beach. Menigheden tilhører den engelsk reformerte kirke(den anglikanske), som er den største kirkeretning i Australien.

Endelig kom vi til vejs ende Monkey Mia med en ubeskrivelig smuk havudsigt.

(fra vores lejligheder - vi boede lige ned til stranden)