fredag den 21. marts 2014

Torsdag den 20. Marts 2014, Store Hjemrejse dag

Skrevet af Hans Jørgen

Den store hjemrejsedag:
Dagen begynder her Alice Springs med høj sol, der er morgen mad kl. 8,00 afgang til lufthavn kl. 9,30. Bussen pakkes og vores chaufører/ lokalguide Keith kører os til lufthavnen som ligger et stykke udenfor Alice Springs. Fæles tjek ind vi må nu have 30 kg i vores kufferter. De glemmer at give os boarding pas helt til Hamborg , men dette bliver rettet.

Flyver: Alice Springs til Sydney 2020 km ca. flyvetid 3 ½ timer, Sydney til Dubai 12054 km ca. flyvetid 14 timer, Dubai til Hamburg 5094 km ca. flyvetid 6 ½ timer. Med bus til Kolding ankomst 16.45. Vi har nu rejst i 39 timer for at nå til Kolding. Alle er ved godt humør.

DSCI0545 P3200180 SAM_1011

I Sydney hilste vi farvel Helle og Gert og deres børn Stine og Mikael.

Ventetiden her i Sydney går med, se på forretninger gøre de sidste indkøb, se på billederne til hjemmesiden.

Vi skal flyve med Mega-bamse A 380-800 herlig maskine at flyve med. Næsten ingen støj det er dejligt når man skal sove, man mærker ikke ret meget når den går i luften og lander.

Dubai lufthavn er godt nok meget stor, op af rulletrapper og ned igen køre med tog, elevator og ned igen. Vi fik et sidespring med at finde den rigtige gate vi fik da rørt bentøjet lidt, da gaten ved afgang blev flyttet.

Endelig lander vi i Hamburg ingen problemer i tolden, ud til bussen. Uf det er da koldt og regner vi er da ikke vandt til denne type vejr.

Lone har sørget for madpakker med rugbrød og æggemad - herlig guf!

Vi siger farvel til den første i Rødekro, næste i Hammelev og de sidste i Kolding. Alle kom godt hjem.