torsdag den 2. juli 2015

Onsdag den 1. juli 2015, Canadas Nationaldag

Skrevet af Bodil og Jens Peter

Efter morgenmad afsted mod Sunshine Valley, men der var lidt vådt oppe i fronten af bussen. Det havde tordnet og stormet om natten og bussen var ikke helt tæt et eller andet sted, det gik dog over.

I Sunshine Valley tog vi med første bus op til start (2300 m.o.h.) for vores travetur ca. 20 min. op.

Blev delt i 3 grupper, dem der gik til op til Rock Lake og retur. Så utrolig mange blomster, som Pat fortalte om, der var også flotte fugle og jordegern i massevis.

En gruppe gik videre op og rundt om Larix- og Grizzly Lake. Nogle blev nede ved start. Der var mangen en myg, der fik sig et godt måltid "mad" og vi så farlige ud !!

IMG_8487 IMG_8507 DSC04678

Vel nede igen tog vi med vores egen bus til et sted nær Lake Minnewanka, hvor vi fik frokost, der var også jordegern med unger, de tolererede ikke andre jordegern og jagede dem væk, det så sjovt ud.

Så gik turen videre mod Banff. Vi kørte over Minnewanka dæmningen forbi Minnewanka Lake, Two Jack Lake og Johnson Lake, hvor der var stor aktivitet pga. Nationaldagen, der er fridag. Næsten inde ved byen, stod der en elkko i vejsiden.

Vi kørte til et viewpoint, hvor vi kunne se bagsiden, der egentlig skulle have været forsiden, af Banff Springs Hotel.

IMG_8541 IMG_8575 IMG_8619

Derefter til Bow Falls viewpoint for at gå ind til Downtown langs Bow River, hvor der var tid til shopping og senere se 1. juli paraden.
Tilbage til Canmore og middag på Canmore golfklub.

På vej hjem til hotellet igen, så vi alle tiders solnedgang, alverdens fotografer stod linet op og tog billeder, men mange af os havde ikke kamera med. Surt sjov !!!!!!!

Kl. ca. 10.30 var der fyrværkeri, som nogle hørte lyden og andre kunne se fra balkonen.
Alt i alt en dag med mange gode minder på nethinden og i kameraet.