onsdag den 29. juli 2015

Onsdag den 29. Juli 2015, Ankomst Vancouver

Skrevet af Connie & Ole

Så var dagen kommet, hvor vi skulle starte på den spændende Canada-tur, som vi har glædet os til i flere måneder. Kl. 7.45 var alle ankommet til Billund. Lone havde ekstra meget bagage med - nyt køkkenudstyr til Canada.

Check-in og Security gik glat. Ca. 1 times flyvetid til Schiphol i Amsterdam gik hurtigt med kaffe og velsmagende biscuits. Kirsten og de sidste gæster fra Kastrup stødte til og gruppen var samlet. Efter "pas-fotografering" fik vi dagens motion ud til gate G-7.

E DSC00225 E DSC00226 E DSC00253

Afgang mod Vancouver ca. 13.30. Forude venter flyvetid på ca. 9 en halv time. Men det er jo til at holde ud, når man bliver serviceret af KLM's søde og venlige personale. Alle blev bespist med kylling/pasta/ med lækker salat og dessert og kaffe. Så var det godt med en lille "morfar" for de flestes vedkommende. Senere blev der serveret is og hele tiden mulighed for for vand/læskedrikke. Ca. 2 timer før landing fik vi et dejligt "aftensmåltid".

Flot indflyvning til Vancouver med bjerglandskab og højhusbebyggelse med masser at grøn bevoksning ind imellem.

I lufthavnen blev vi hentet af vores chauffør Ian.
Indkvartering på Hotel Empire Landmark på fine værelser med flot udsigt over byen og havnen.

SONY DSC SONY DSC IMG_4642

Ca. 16.45 spadseretur til havnefronten hvor der er liv hele tiden. Fantastisk udsigt over hele området. Det ene højhus ved siden af det andet i meget forskellig arkitektur og med grønne terrasser på 23. Etage! EXPO verdensudstilling i 1986 har haft stor betydning for byen og ligeledes vinter-OL i 2010. OL -symbolet som isblokke/stænger med den olympiske ild i toppen på havnefronten.

Bilernes nummerplader har teksten: Beautiful British Columbia. - sådan!!

Middag på vores hotel på øverste etage "cloud 9". Restaurant som drejer rundt på 42. Etage med en formidabel udsigt.

Dagen sluttede for de flestes vedkommende med at se på det flotte fyrværkeri kl. 22.
Så var det også godnat så vi kunne blive klar til en ny og spændende dag i Vancouver