mandag den 14. september 2015

Mandag den 14. September 2015, Ronald Regans museum

Skrevet af Lotte af Lotte

Efter en god og tiltrængende nat, er vi så klar til nye oplevelser.
Vi har pakket vores bagage, kører nu ud til byen Santa Monica, hvor nogen af os fik en forfriskende dukkert i de høje sjove bølger.

Ved stranden så vi det store Pariserhjul, som blev brugt til filmen " Der sidste stik." Vi så livreddernes små huse, som bl.a. blev brugt til serien "Baywatch."
Efter en god kop kaffe med dejlig frugt kørte vi nu ud af highway 1, som fortsatte nordpå. Der var rigtig mange flotte huse, hvor mange berømtheder bor, bl.a. Paul Getty`s store bolig.
I havet så vi en del surfere, som muntrede sig i bølgerne.

1-dag3 3-dag3 7-dag3

Vegetationen var mest fyrretræer, platantræer og farvestrålende bourganvilla. Det var en fantastisk flot køretur langs kysten. Senere kom vi lidt ind i landet, hvor der var mere fladt. Der dyrkede de artiskokker og peberfrugter. Det er fortrinsvis mexicanere, der arbejder på markerne.

Næste program på dagsordenen var et besøg på Ronald Regans museum.
Da der skal være en stor debat med de republikanske præsident kandidater om to dage var der meget pressemedie, lidt kaotisk. Der var store stilladser og lamper. Vi fik en god frokostboks med sandwich og drikkelse og derefter kaffe inden vi fik en guidet tur rundt på museet. Vi var oppe i Ronald Regans Airforce One - meget interessant med forbavsende små rum.

11-dag3 14-dag3 18-dag3

Museet var meget stort, meget flot og detaljeret både med billeder, tekster, video.
Det Ovale Værelse fra det Hvide Hus var lavet i fuld størrelse for at vise kontoret Regan arbejdede i.
Der arbejdede ca. 400 guider på museet, alle frivillige.

Vi fortsatte videre ud af vejen mod Solvang- den danske by. På vejen kom vi forbi St Barbara en smuk by bygget i mexicansk stil. Aftensmaden indtog vi på restauranten Greenhouse, tæt på vores hotel.
Tak for en god dag.