onsdag den 2. september 2015

Onsdag & Torsdag den 2. & 3. September 2015, Hjemrejsen

Med sol og frisk vind, startede vores sidste dag i et fantastisk, naturskønt land.Vort sidst besøg var den danske, canadiske kirke i Calgary. Her tog det forhenværende præstepar Lise lotte og Lars Basbøl imod og fortalte om kirkens historie. Bla. andet kom de ind på, at kristendommen har svære vildkår i et samfund af overflod. Der laves bibelcamp for børn fra 4 - 12 år, bazar i efteråret, andre tiltag i foråret.

Dag-17-004 Dag-17-005 Dag-17-007

Der uddeles 300 kirkeblade, men der er kun ca. 110 medlemmer, som bidrager til øknomien. Der bliver samlet penge ind ved hver gudstjeneste. Der er begravelser og dåb, men næsten ingen konfirmationer. I kælderen fandtes en fin kirkesal, med et lille bibliotek, her fik vi kaffe. Efter et par timer  gik turen mod lufthavnen, men inden da hilste vi pænt af med Pat og Jens, som har været rigtig gode til at fortælle undervejs, hvad vi så og ikke mindst historie.

Kl. 12.15 var der chek i lufthavnen, og 15.25 var der afgang mod Amsterdam.

Efter en behagelig flyvetur ankom vi til Amsterdam torsdag den 3. september. Her  var der lidt ventetid, hvor vi fik hilst af med Sjællænderne. Nu skulle urene igen stilles ind, efter en 9 times flyvetur. Præsis kl. 10.35 ankom vi til Billund, hvor vi hilste af med gruppen, og ikke mindst Lone og Ole. Tak for en fantastisk tur.