onsdag den 30. september 2015

Onsdag den 30. September 2015, Las Vegas

Skrevet af Elsa, Jette & John

Vi startede dagen med en lækker morgen buffet på Hotel Best Western Grand Canyon Spuire Inn inden vi forlod det fantastiske Grand Canyon.

Da alle var kommet ind i bussen blev der sunget fødselsdagssang for Elsebeth og Esther der begge havde fødselsdag i dag. Stort tillykke til dem begge.

Så gik turen mod Williams som er en rigtig western by. Vi blev sat af på hoved gade som ligger på den historiske del af Route 66 og den er fyldt med butikker som sælger mange ting i bedste cowboy og indianer stil. En rigtig hyggelig gade hvor vi hilste på en "rigtig" cowboy. Vi var også en tur forbi togstationen for at se det gamle tog som kørte til Grand Canyon i gamle dage. Da vandre turen var slut var der dækket fint bord under er stort træ med f dselsdagskage med lys og flag og tilhørende kaffe og te.

DSC01373 DSC01375 DSC01398

Derefter gik turen til Kingmann hvor vi spiste frokost i det grønne. Og så gik turen ellers non stop gennem Nevada ørkenen mod Las Vegas, vi kørte over den nye bro ved Hoover Dam som vi skal ud og gå på imorgen. Broen er også skæl linie mellem Arizona og Nevada.

Da vi kom til Las Vegas fik vi lige en tur gennem det meste af The Strip ved dagslys som er hoved gaden og så de mange attraktioner. Derefter kørte vi til vores Hotel Gold Coast for at blive indkvarteret. Aftensmaden fik vi på Hotellet en kæmpe buffet med udvalg af mad fra mange forskellige lande, og så gik turen ellers med bus ind til byen, hvor vi blev sat af ved Belliagio hvor vi skulle se det store berømte springvand med lys på og musik til.

P1020155 P1020175 P1020183

Lone havde ydet den store gestus at skaffe en kørestol til vores svigermor/mor da hun ikke er så godt gående, men allerede efter at have set det flotte springvand blev vi hægtet af selskabet i den første store lyskurv vi mødte og vi så dem ikke siden, og efter at have ledt efter dem i 10 min. opgav vi og i stedet gik vi rundt i vores eget tempo og hyggede os og kikkede på det flotte lyshav, men vi håber de har haft en god tur.

Vi fik et blik ud over New York fra udsigtsbroen og vi fik set lidt af Paris med Eiffeltårnet og Venedig med Rialto broen og de sejlende gondoler, vi var også nede i en lille gyde ved det nye store Pariserhjul og så nogle kæmpe flamingoer og ellers så vi utrolig mange flotte vandfald, springvand og fontæner der var rundt omkring med flotte lys på. En ting som var noget overraskende var de store kontraster som der er i Las Vegas fra de ekstrem store og flotte Casinoer og over til alle de hjemløse og krigs veteraner som vi så ligge eller sidde og tigge overalt hvor hen vi gik i byen, da aftenen var slut gik vi hjem til hotellet og fik en godnat drink.