søndag den 13. september 2015

Søndag den 13. September 2015, VIP i Universal Studios

Skrevet af Inger og Tage

Godt morgenbord. Alle friske og klar til dagens udfordringer.

På vej til Universal Studios, ad 6 sporet motorvej.
I Los Angles - Englenes by, bor der 17 mill. mennesker, fordelt på 88 bydele med ca. 40.000 danske indbyggere og egen præst og kirke. Præsten modtager dansk løn og pension, betalt af menigheden.
Under vejs passerede vi Paul Gettys museum, en imponerende bygning på en bjergside. Paul Getty var meget kunstinteresseret og der findes kunst for 7 mia. US-dollar på museet.

3-dag2 4-dag2 8-dag2

Vel ankommet til Universal Studios får vi udleveret VIP-kort og fik et let formiddagsmåltid. Derefter opdelt i 2 grupper og sendt på fantastiske oplevelser.
Vi så kulisser forestillende bygninger i forskellige tidsaldre og sjangre. I busserne oplevede vi King Kong på nærmeste hold, samt jordskælv i Californien.

Før frokost blev vi tilbudt en tur i Jurassic Park. Ikke alle kunne/ville deltage i turen. En meget våd tur og helt vild. Derefter gik turen til Revence og the Mummy, endnu mere vild. Antal deltager var begrænset.
Herefter fulgte en rimelig lang tur med rullende trapper af flere omgange, for til slut at ende på en dejlig restauration, hvor vi nød en fantastiske frokostbuffet
Oplevelserne i Universal Studios sluttede med en tur i Trans Formers med 3-D briller efterfulgt af et stunt show- Water World.

22-dag2 24-dag2 25-dag2

Dagen fortsatte til Graumanns Chinise Theatre,. Så trappen hvor de kendte, de rige og de smukke, poserer, ved den årlige uddeling af Oscars. Gik på Hollywood Blvd. - Walk of Fame med 2500 bronzestjerner med navne på kendte filmskulespillere/instruktører. Endvidere med hånd- og fodaftryk af filmstjerner.

Vi fortsatte hjemturen over Berverly Hills for at få et glimt af Ole Henriksens hus, men det lykkedes ikke pga. vejproblemer.  Nåede hotellet ca. kl. 19.00, godt mætte af de mange indtryk.
Tak for en forrygende dag.