lørdag den 26. juli 2014

Lørdag den 26. Juli 2014, Hjemrejse

Skrevet af Inge og Ole

En dag som startede meget tidligt, der var allerede morgenmad fra kl. 0515 så det blev ikke til meget søvn oven på en meget dejlig afskedsmiddag aftenen før.

Vi kørte fra hotellet kl. 06:00 og var i lufthavnen kort tid efter så vi havde masser af tid da vi først skulle checke ind kl. 7:15.

Det skulle dog vise sig at være fornuftig da man havde problemer med bagagebåndet hvilket medførte lang kø for at få afleveret vore kufferter.

Synnøve sagde at så mange mennesker havde de aldrig før set i Keflavik lufthavn.

Vi nåede igennem og var klar til at gå ombord et kvarter før den fastsatte tid. Imidlertid viste det sig at her var igen ventetid så vi kom i luften med en halv times forsinkelse. Efter en behagelig flyvetur, som for mange gav lidt ekstra velfortjent søvn, landede vi perfekt i Billund kl. 14:30.

Der var dog nogle som måtte arbejde, også i flyveren, og det var vores fotogruppe som brugte tiden til at redigere. Det skal I have tak for og vi glæder os til at se resultatet.

Så var der tid til at tage afsked og takke hinanden for behagelig samvær i de 13 dage som vi havde tilbragt i Island.

Da vores del af rapporten er den sidste, så har vi haft lidt mere tid end de øvrige skribenter. Derfor har vi også haft mulighed for at lade tankerne gå tilbage til rejsens indhold af gode og positive oplevelser.

Vi er enige om at det har været en meget lærerig og dejlig ferierejse som blev fantastisk professionelt ledet af Lone som havde vore alles omsorgsfulde uundværlige Synnøve med som hjælper.

Endelig må vi ikke glemme Fridrik som hver morgen sagde god morgen og efter varieret pause sagde `det er chaufføren`. Så var smilet fremme og en ny uforglemmelig dag kunne begynde.

Hver dag havde vi morgensang: `Dagen i dag er din min ven` og adskillige gange lykkedes det at give en opklaring og få skyerne til at spredes.

Vi vil slutte vores del af rapporten med at takke alle for det gode sammenhold og den positive adfærd alle viste og som gjorde at vi kan mindes en dejlig 13 dages tur til Island.