fredag den 19. juni 2015

Fredag den 19. Juni 2015, Afrejse

Skrevet af Lone og Povl

Ferie ferie, vi skal til USA/Canada. vi er nogle stykker der har overnattet på Billund kro, fordi vi skal meget tidligt afsted. vi blev hentet kl. 5 på kroen af en taxa og kørt til lufthavnen, her skulle vi møde resten af gruppen. Da vi var blevet samlet, alle 36 stk. og tjekket ind, kunne vi gå op og købe os noget morgenmad, for det havde vi der havde overnatte på kro, ikke fået. Det var dejligt at få noget at spise.

Kl. 7.30 fløj vi til Paris, her skulle vi skifte fly. For nu skulle vi sætte kursen mod USA, nærmere bestemt Salt Lake City. I lufthavnen havde vi kun 1 time til at finde over til den anden gate. Lone havde sagt at der ikke var tid til tissepause i lufthavnen, og det kan vi sagtens forstå, når vi først blev kørt rundt på lufthavnsområdet i fly og siden i bus, så tager det jo noget tid. Men endelig kunne vi gå ombord i flyet og kl. 10.30 lettede vi og havde nu 11 timers flyvning foran os. I flyet var der servering flere gange. Vi fløj indover noget flot landskab. Vi var over Grønlands sydspids, men her var der overskyet. Da vi fløj indover Canada kunne vi se et flot bjerglandskab, hvor der var sne på bjergtoppene. Da vi nærmede os Salt Lake City fløj vi indover en stor saltsø, sikke nogle flotte farver der var.

DSC01398 DSC01404 DSC01457

Vi landede kl. 13.30 lokal tid. I lufthavnen skulle vi igennem et større sikkerhedstjekket, hvor der både blev taget fingeraftryk og foto af os, jo de lukker ikke, hvem som helst ind i " Guds eget land". Det tog 1 time, men endelig kunne vi hente vores bagage og så ud til bussen. Herefter blev vi kørt til hotel Marriott. Her skal vi bo de næste tre nætter.

Nu kunne vi lige nå at hvile os lidt, inden vi skulle i byen og spise. Vi fik en lækker 3 retters menu, hvor vi kunne vælge mellem 3 forskellige hovedretter og 3 forskellige desserter. Forretten var kyllingesalat. Da vi havde spist blev vi kørt tilbage til hotellet, nu var vi også godt brugte allesammen.