lørdag den 21. november 2015

Lørdag den 21. November 2015, Cykeltur i Banos

Skrevet af Kamma og Birgit

Dagen hvor vi fik morgenmaden i omvendt rækkefølge! Yoghurt med frugt kom sidst på bordet.

Fra morgenstunden var der cykelinstruktion ved Lone. Udlevering af cykler og cykelhjelme, og så klar til afgang. Vi startede i 1800 moh og sluttede i 1500 moh. Ruten gik ad vandfaldenes avenue - Avenida De Cascadas. Vi gjorde stop undervejs for at kunne få en tur i svævebanen hen over floden og for at komme tæt på et vandfald.

Da vi kom ned, blev cyklerne afleveret, og vi gik en tur langs den grønne flod, hvor Amazon bassinet starter. En meget flot tur, hvor floden løb mellem basaltvægge. Vi gik over flere spændende hængebroer for at komme om til Djævelens vandfald. Et utrolig flotyui syn med det brusende vandfald og en regnbue hængende over slAugten.

Efter den fantastiske gåtur var der lækker frokost i Mira Melindo i Rio Verde.

Turen gik videre til Banos og op mod den aktive vulkan Tungurahua. Et par stykker valgte at gå hele turen op og ned igen. Andre blev sat ved udsigtspunktet og gik ned derfra. De sidste tog bussen hjem.

Sidst på eftermiddagen havde 11 af pigerne valgt at få fodmassage. De kom alle tilbage med farvestrålende tånegle. Nogle så det matchede deres bluse. Imponerende!

Kl. 19.30 mødtes vi alle igen for at få aftensmad på Swiss Bistro. Ikke kylling eller fisk - men en god steak med dejligt tilbehør.