onsdag den 11. februar 2015

Onsdag den 11. Februar 2015, Wellington

Skrevet af Lisbeth & Mogens

Vi starter tidligt ! kl. 6.00 var der morgenmad og kl. 7.00 forlod vi hotellet for at køre til færgen der skulle fragte os fra sydøen til nordøen. Tre timer i solskin og klart vejr, en rigtig flot tur med en flot indsejling til Wellington. Sjovt at færgen vi sejlede med, var en tidligere Bornholmerfærge.

0323a New Zealand 2015 757 NZ-2015-1099

I Wellington besøgte vi nationalmuseet, meget spændende med skeletter af de store hvaler, vi så store blæksprutter og andre spændende dyr. Guiden fortalte os om jordskælv, hvor vi prøvede at mærke i et hus , lidt af følelsen hvordan det i vilkeligheden er ved 5,6 på rigterskalaen. derefter var vi inde i en Maori kirke, hvor der ikke var adgang med fodtøj, meget smukt med masser af træudskæringer. Derefter gåtur på havnepromenaden, en rigtig flot by, også fra vandsiden.

Turen gik videre igennem et meget smukt område med høje bjerge og dybe dale (i emigranternes fodspor) utrolig flot. Næste Hotel Grand Copthorne i Masterton, som var meget stort og flot. Efter spisningen, ringede vi til Danmark, for at ønske vores datter Marianne tillykke med de 40 år. Slut på endnu en dejlig dag.