onsdag den 18. februar 2015

Tirsdag/Onsdag den 17/18. Februar 2015, hjemturen

Skrevet af Ole Fryd Jensen

Vi starter med dejlig morgenmad på Hotel Alpine hvorefter vi pakker sammen og sætter kurs mod Auckland.   Vi skal forbi hospitalet og hente Grethe & Lone.  Grethe bliver udskrevet fra hospitalet i dag og skal flyve med os hjem.  Grethes ankel er nu opereret og hun er på krykker. 

Grethe får forreste plads i bussen til Auckland så benet kan komme op.

Første stop i dag er i Hamilton hvor vi stopper ved Den Botaniske Have. Her skal vi have frokost.  En utrolig smuk Botanisk have som er inddelt i flere afdelinger.

Der er tid til at gå lidt rundt på inspektion inden at der fremstilles frokost.  Alle nød frokosten og der var ikke meget som vi ikke fik spist.

New Zealand 2015 953 NZ-2015-1674 New Zealand 2015 956

Efter frokosten fortsætter vi mod lufthavnen.  Her kommer vi omkring kaffetid og det er nu tid til at sige farvel til Ewan.  Vi giver ham et kæmpe HIP HIP – Hurra J  I terminalen skal vi tillige sige farvel til Allan, Anne Grethe, Ingelise & Poul Erik, de skal nemlig på familiebesøg i Australien – i Brisbane området.

Det går hurtigt igennem Security  og de sidste dollars brændes af i butikkerne J   Grethe & Ole kommer til at få dejlige pladser på 1. klasse pga den brækkede ankel – meget fornemt.

Vores første flyvetur er til Sydney – her må Lone forlade flyet idet hun skal modtage det næste hold gæster. Vi får sagt farvel og går hen til vores næste fly.

Nu kommer der et langt stræk til Dubai  - hvor vi nyder bespisningen, servicen og få en lille en til kaffen J   Flere har sovet lidt undervejs og efter 14 timer ankommer vi til Dubai.  Flyskift og igen videre mod Hamborg, denne gang flyver vi ca. 7 timer.   Vi får lidt morgenmad ombord. I Dubai må vi siger farvel til vore rejsefæller som skal med direkte til Kastrup  og vi lander i Hamborg omkring middagstid.   Bussen holder klar og vi får alle kufferter pakket på bussen for sidste gang.  Vi starter hjemad og dejligt med en frisk madpakke hvor vi kan få flere stykker rugbrød med pålæg. Dejlig når man ikke har fået rugbrød i 3 uger. 

Vi lander i Haderslev , og jeg må stå af bussen i Hammelev  inden den kører videre til Kolding og Odense.

Tak for en dejlig tur sammen med jer.