fredag den 21. november 2014

Fredag den 21. November 2014, Turen til Banos

Skrevet af Grethe & Inga 
"Dagen i dag er din min ven......." startede vi med at synge, da vi tog afsked med El Jardin Aleman, her til morgen. Her har vi tilbragt de 3 sidste dage.

I aftes blev Jamie's (vores chauffør) fødselsdag fejret med blomsterpyntet bord og tronstol. Vi sang dansk fødselsdagssang og personalet kom med lys og kage.


Efter middagen fortalte Bernhard om, hvordan han var kommet til stedet for ca. 22 år siden, hvor han købte 24 ha land, og efterhånden har bygget flere huse på stedet. I dag ejer han et større landområde langs floden, og er meget social engageret.

Efter morgenmaden blev bussen pakket, og vi sagde farvel til Bernhard og hans personale.

Den første uge af ferien er nu gået - og det er fint med en længere bustur, så vi stille og roligt kan sidde og fordøje alle oplevelserne undervejs, og få sjælen med os.

Vi kørte nu gennem flere småbyer mod Tena og videre mod Puyo, hvor vi fik en lækker grillfrokost på La Hacienda.
192 200 202

Under busturen fortalte Lone om Eucuador’s historie, befolkning og den økonomiske situation i landet.

Turen fortsatte mod Banos, hvor vi nåede frem til vores hotel Sangura, hvor der var dejlige værelse med små terrasser og swimmingpool i området.

Sidst på eftermiddagen var der mulighed for massage, som mange benyttede sig af.

Aftensmaden som bestod af pizza blev indtaget på lokal restaurant, hvor der var et festligt indslag af lokal musikgruppe. Herefter aftenkaffe/the med hjemmebagt kage på cafe som ejes af danske Vibeke, som ad snirklede veje var havnet i Banos, hvor hun blev gift med lokal mand og har nu 2 børn.