lørdag den 15. november 2014

Lørdag den 15. November 2014, Otavalo

Skrevet af Bodil og Ingo Jørgensen

Efter en god nats søvn var vi klar til at se nærmere på Otavalo i dagslys. Vi slog gardinerne til side og hvilket syn vulkanen Cotocachi med sne på Waoo.

Vi fik en rigtig sund morgenmad med frisk frugt - friskpresset saft mm. og så var vi klar.

006 007 008

Turen gik til sydamerikas største marked i Otavalo. Her kom de lokale og en masse andre og faldbød deres varer. Her var fantastisk håndværk , broderier, alt muligt håndarbejde - sikke farver. Grøntsager og kød i alle afskygninger. Alle de lokale var klædt i farvestrålende tøj, En god oplevelse.

Efter et spændende markedsbesøg gik turen til Hacienda Charlovi - frokost umm. Et dejligt måltid ventede og efter middagen var der opvisning af folkedansere. En fascinerende oplevelse med fest og farver.

019 025 DSC02147

Vi kørte nu retur til Casa Mojanda og efter skift til vandresko gik turen til et vandfald - rart at få rørt benene og prøvet den tynde luft. Det gik nu fint bortset fra alle pustede lidt mere end vanligt.

Tilbage til hotellet var der Hot pool til de som ønskede dette og så ventede en - atter god middag. En herlig og spændende dag er slut og så godnat.