søndag den 30. november 2014

Søndag den 30. November 2014, Isabella - Santa Cruz

Skrevet af Erik & Kathrine

Kl. 07.45 aflevering af tasker og afhentning for tur ud til Skildpaddecenter så først flamingoer i en sø, fik at vide Galapagos eneste sted hvor findes flamingoer og pingviner i samme område, hvilket skyldes strømmene i farvandene omkring øerne.

Herefter skildpaddecenter hvor vi så og fik indblik i skildpaddernes livscyklus samt hvilket arbejde der her gøres for at bibeholde dem. 11 arter på Galapagos. Via en park retur til både og ombordstigning til ca. 2,5 times sejlads til Santa Cruz. Vel ankommet straks afgang til frokost, hvor den bestilte fisk and Chips, sandwich eller pizza + is og kaffe blev indtaget.

IMG_0681 239 243

Ca. 15 min til indkvartering omklædt til badetur. Kom forbi et Energicenter, flot byggeri (sponsoreret af Korea) med solceller, på vejen mod Tortuga Bay ialt ca 6 km frem og tilbage. Badede i lagune fint vand og ikke dybt, så undervejs fugle, leguaner og krebs i sandet.

IMG_0758 256 IMG_0777

Aftensmaden indtoges i den del af byen hvor restauranternes var helt ud på gaden, og der især blev spist fisk, mange af os spiste hummer og andre skaldyr.

Aften sluttedes af med en byrundtur med byens lille tog, som var vældig fornøjelig