onsdag den 19. november 2014

Onsdag den 19. November 2014, Hjemrejsen

Skrevet af Henny og Holger.

I dag er afrejsedag. Efter morgenmaden gik nogle ned for at se kirken, mens andre gik med Lone til en stor markedsplads for evt. at gøre de sidste indkøb. Nogle havde allerede brugt energien, da vi nåede til et torv, hvor der var mulighed for at få en forfriskning.

IMG_1856 IMG_3241 IMG_3242

Efter frokosten på hotellet blev vi kørt de ca. 40 km til lufthavnen. Den sidste morgensang blev sunget i bussen. Indtjekning gik uden problemer, hvorefter vi tog afsked med Lone, som skulle flyve videre for at mødes med det næste hold.

Vi kom god gennem security, men nogle blev tilkaldt senere for at skulle tilbage for at åbne deres kuffert. De fik dog alle lov til at tage med hjem, hvad de havde lagt i kufferten. Vi fløj til Quaqill, hvor vi skulle vente et par timer for at komme mod Amsterdam. Da Olaf kom ind i flyet igen kunne han ikke ikke finde sin håndbagage, hvilket udløste en større eftersøgning. Det lykkedes dog efter hektisk eftersøgning at finde tasken, da det viste sig, at tasken var, hvor han selv havde lagt den. Da vi nåede til vores gate i Amsterdam, tog vi alle afsked med Kirsten, som skulle videre til København. I Billund tog alle afsked med hinanden efter en uforglemmelig tur, som vi vil sige mange tak for.

Herunder kan du se alle billederne fra denne fantastiske tur.