onsdag den 19. november 2014

Onsdag den 19. November 2014, Junglehike

Skrevet af Else og Ernst, Greve

Under aftensmaden i går fejrede vi Mauro's fødselsdag med engelsk og danske fødselsdagssange. Mauro sad i palmepyntet stol for bordenden.

Idag var junglehike dag. I lodgens have var der bl.a. bananpalmer, hvor bladene kan bruges til cigarer og bananen til supper, som vi fik i går aftes.

100 109 110

Vi d.v.s. uden Else, krydser gaden over mod et langt gult beboelseshus til tre/fie personaler rundt om hjørnet vupti er vi i junglen, der er gåsegang for alle 15 samt guider. Der bliver plukket og fortalt om spiselige og gifttige planter, træer der langsomt kan gå efter lyset. Den del af junglen vi var i var fattig på fugle, men rig på sommerfugle og andre insekter. Det var et meget kuperet område med store lava blokke ind mellem træerne, huler med flagermus var der også. Der blev to pitstop med uddeling af 'jungleskrå' (bolsje). Der var et par blide styrt undervejs, men med 1 times forsinkelse nåede vi turen igennem (møre) i 30 gr. varme. Hurtig skift eller ? også frokost.

105 111 

Eftermiddag kørte vi med bussen Pununo, lille landsby, som er kendt for det store Kapoktræ, 450 år gammel, ca 60 - 70 m høj. Senere så vi i landsbyen 2 grise blive læsset på ladvogn v.h.a. mande + kvindekræfter og reb. Grisen fik også mad og vand med på rejsen. Næsten alle landsbyboerne var samlet for at sige farvel.

123 191 DSCN0418

Senere gik til til byen Misahualli, som er kendt for sine aber. I byen levede ca. 20 aber, som kunne more turisterne.

Alle var vist godt trætte efter jungleturen i store gummistøvler, og nu er der 2 fritimer og Lone er ankommet.