lørdag den 22. november 2014

Lørdag den 22. November 2014, Tour de Avenida De Cascadas

Efter et overdådig morgenbord med alt, hvad man kunne tænke sig, Samledes vi til morgensang ved den hellige jomfru Santa Rosarios vandfald, og sang vores morgensang til vaskekonens store forundring.

Vi blev delt op i to hold, det ene hold gik efter cykler, det andet gik til kirken, om nogen bad et arve Maria vides ikke! Det store plastik juletræ og de store basun engle foran beundres.

205 DSCN0571 218

Så var det vores tur til at hente cykler og hjelme. Der blev skruet og drejet og hjælme justeret. Nu var vi klar til den store 15,5 km. Tour de Avenida De Cascadas. Alle kom godt fra start. Små stop under vejs, hvor vi bla. så et par unge mennesker, som var i færd med at blive spændt op til en hæs blæsende svævetur dybt ned igennem dalen. Ved et andet stop, var de fleste af os ude at prøve en tur med svævebane tværs over kløften, med udsigt til vandfaldene. Ti mand af gangen i noget, som meste af alt lignede en grisekasse.

IMG_0353 220 224

Målet nærmede sig - Rio Verde med de flotte vandfald - efter en is til forfriskning, gik vi mod vandfaldene. De var imponerende. Svært at beskrive, men nærmest elegante. Gåturen var meget op og ned, men de fleste klarede det fint.

Frokost på Restaurante el Maito, suppe, grøntsagswraps med rejer, og en lille sød dessert.

237 233 255

Samledes så i bussen - nu gik turen igen mod banjos, dog op til udsigtspunktet over det hellige vandfald med flot udsigt over byen. De fleste af os vovede at tage gåturen ned til byen. En stejl tur. Vi kom alle hele ned, selvom nogle måtte bruge nødbremsen. Vi samledes så i byen på lille bar til en velfortjent forfriskning.

Aftenen sluttede på grillbaren El Chozon, med dejlig aftensmad.