onsdag den 27. august 2014

Onsdag den 27. August 2014, Med tog til Prince George

Det var ikke meget vi nåede at se til Prince Rupert. Klokken 7 kørte Joe os til toget, og inden fik vi lidt hurtigt morgenmad. Det var jo nemt at pakke denne gang.- vi havde jo kun lige til en overnatning i rygsækken

CAN_2199Vi fik alle en fin plads i toget. Der var rigtig god plads. 4 måtte dog sidde i domen, da togselskabet havde solgt 4 af vores billetter. (De 4 forreste pladser vendte modsat, så der er ingen benplads, dermed var de ubrugelige. Men heldigvis er der masser af plads iøvrigt, så vi skifter bare rundt ind i mellem.

Vi fik morgenmad igen, youghurt, cornflacse, juice, muffins, frugt og kaffe. CAN_2111

Der var 3 søde piger til at servicere os. Tracy var bossen, og styrede alt med hård hånd. Der var masser at se på hele tiden.. Vejret var igen rigtig fint, så det skal nok blive en flot tur. Der stod kaffe og småkager til fri afbenyttelse.

Til frokost fik vi kyllingesalat eller svinekød med salat og kartoffelsalat. Øl måtte vi betale selv, selvom Lone havde fået at vide at alle drikkevarer var gratis.

Det var fint at kigge ud oppe oppe i domen. Vi sidder højere oppe, så udsynet er bedre. Pludselig blev der råbt over højtaleren, at vi skulle se til højre. - Det CAN_2188var en bjørnemor med to unger. Fantastisk natur. Hver gang der var noget særligt ar kigge på, sænkede toget farten.

Vi fik laks til aften på toget. Det var ikke noget at skrive hjem om. Men rødvinen var god.

Var i Prince George klokken 20.30. Vi gik 5 minutter til hotellet, hvor vores kufferter var taget ind.

Lækkert hotel, og fine værelser. Der var glasvæg i badeværelset. Først når man lukkede døren der ind til, blændede glasset, så man ikke længere kunne kigge ind.

Vi kan sove længe i morgen, først morgenmad klokken 7.30.