torsdag den 28. august 2014

Torsdag, den 28. August 2014 Medtog til Jasper

Skrevet af Ruth, Helene og Else.

Efter sjov med at kikke gennem vinduet til badeværelset fik vi morgenmad på Hotel Ramada i PrinceCAN_2215 George. (91.000 indbyggere)

Vi gik til togstationen og havde tid til at shoppe. Kufferterne kører med Joe i bussen. Toget skulle først køre kl. 09.45.

Vi startede med endnu en gang morgenmad i toget. Godt mætte nød vi Rocky Mountains igen. Skiftede plads og snakkede med hinanden og fotograferede en masse ud af de store panoramavinduer.

CAN_2267Pludselig dukkede en sort bjørn op mellem træerne og gik ud på skinnerne ved siden af vores, fordi der var spildt korn. Godstogene kører parallelt med vores tog. Tænk vi bakkede og holdt helt stille, så vi kunne fotografere bjørnen.

Senere nåede vi til det højeste bjerg i Canada Rocky Mountains. Det hedder Mount Robson og er næsten 4000 m højt. Her kørte toget meget langsomt forbi. P1070658

Der blev serveret tidlig aftensmad på toget. To dage med dette skønne tog er forbi, en oplevelse for hele livet. Indkvartering i Jasper, hvor vi spiste en dejlig tre retters menu. Jeg tror ikke, der var nogen, der kunne klemme noget som helst mere ned efter det!

Nu glæder vi os til nye udfordringer i Jasper, og urene stilles en time frem. Vi er nu i Alberta.