tirsdag den 26. august 2014

Tirsdag den 26. august 2014 Inside Passage

Skrevet af Agnes og Svend Åge.

Vi kørte fra vores hotel tidligt, for at køre ned til færgen til Prince Rupert . Lone gik ind og købte billetter02-IMG_2493 og så kunne vi køre ombord. Snart blev der serveret en overvældende morgenbuffet. Da vi havde fyldt maverne og drukket en masse kaffe, kom vi op på øverste dæk, hvor der var reserveret nogle behagelige flystole i første række, så man kunne nyde den flotte udsigt op langs kysten. Men vores guide havde glemt at bestille fint vejr. Der var meget tåget og vi kunne knap nok se forstavnen på skibet.

11-IMG_1841Ved frokosttid klarede det dog lidt op og sigtbarheden blev lidt bedre. Så blev der grillet laks, kylling og pølser på agterdækket og personalet fandt vist ud af, at man ikke skal sige værsgo til en stor gruppe sultne danskere på samme tid. Der blev lidt kaos ved grillen, men jeg tror alle blev mætte.12-IMG_1846

Efter frokostede lagde skibet ind til Bella Bella, en lille by ved kysten, hvor nogle passagerer skulle af og andre med.

Da vi sejlede igen var der tid til en " morfar". Ryglænet blev slået tilbage og der blev slappet af.

Der gik ikke længe, før hele skibet rystede af høje snorkelyde. Det var Eyvind, som var faldet i en dyb søvn og Lene og en tysker sørgede for underholdningen, da de ikke var enige om, hvem der skulle vække ham. Tyskeren tabte og Eyvind sov videre selv om tyskeren prøvede at overdøve ham.25-IMG_0940

Efter en dejlig buffet til aften, var der igen tid til lidt afslapning, hvor vi kunne nyde indsejlingen til Prince Rupert og se lysene fra byen, indtil vi lagde til ved færgelejet.

Vi kom hurtigt af færgen og kørte til vores hotel Harbour Inn.