lørdag den 22. august 2015

Lørdag den 22. August 2015, Campbell River

Skrevet af Rita & Erling

Efter en dejlig morgen med sol, er vi klar til afgang mod Campbell River.

Vi skal køre ca. 1,5 time hvor vi skal se laks. På hovedvej 19 A gravede de kul før i tiden, små huse hvor arbejderne boede. Vi kørte forbi laksefarme på havet man må ikke lave for mange steder da de forurener, der skal helst være stærk strøm så deres afføring kan føres væk.

Vi stoppede ved Tim Hortons cafe hvor vi fik en god kop kaffe mens vi kunne gå og kikke på flotte træ figurer, som er lavet til konkurrence i juni 2015. Det er 20. År konkurrencen afholdes. Derefter havde vi et stop ved Cambell River hvor der stod mange og fiskede, det koster 26 dollar pr dag man må max fange 4 laks om dagen, så fiskerne sorterede i de fiks de fangede om de skulle op eller ej.

Dag-6-009 Dag-6-020 Dag-6-022

Videre på turen kom vi til kraftværket ved Elk Fall der producers 20 procent af Vancouver Island strømforsygning. I Quinsam spiste vi en dejlig frokost ved et lakseopdrætscenter. Men den blev afbrudt da der var nogle som havde set en sort bjørn og den måtte vi også se, den havde gang i at fange laks som der var tusinder af. Vores sidste stop Idag er Telegraph Cove hvor vi skulle bo to dage.

Lone fortalte om vores huse der bor kun 8 fastboende til dagligt. Vi blev fordelt i 4-6 personers træ huse. Aftenen sluttede med en dejlig grillet laks. en rigtig dejlig dag.