onsdag den 5. august 2015

Onsdag den 5. August 2015, Whalewatch & Bjørnesafari

Skrevet af Bjarne og Hanne Erbæk

Vi vågnede til en meget kedelig lyd: regnen trommede på taget ! Allerede i aftes begyndte det et regne, men vi havde håbet det holdt op. Morgenmad 7.30, afgang 8.40.

Nogle havde set den bjørn, der bor i området, lige hvor hvalfærgen afgår. Den var væk da vi kom derned.

Det blev desværre en kold, blæsende og regnfuld tur, Heldigvis regnede det ikke stærkt, så vi kunne for det meste være ude på dækket. - Ind imellem var vi inde og få varmen med en kop kaffe. Vi fik dog set solen et kort øjeblik.

SONY DSC SONY DSC IMG_1336 - Kopi

Selv om det var diset og regnfuldt kunne vi fornemme det var et meget smukt og storslået område vi befandt os i, og vi fik da også set en del Humpback hvaler, desuden så vi en søløve, delfiner og sæler. Og naturvejlederen demonstrerede de forskellige hvalarters lyde. Af fugle så vi kun et par Bald Eagles og nogle småfugle.

Da vi kom hjem skinnede solen, og det var selvfølgelig ærgerligt at vi ikke havde bedre vejr til turen men vejret er noget af det eneste vi ikke er herre over. Det var trods alt en god tur.

Frokost udenfor nr. 17 da vi kom hjem.

E DSC00814 E DSC00830 IMG_5385 - Kopi

Eftermiddagen blev brugt på hvalmuseum og gåtur i det flotte og charmerende område. Vi sad bl.a. og nød synet af trollingbåde der landede og rensede kæmpelaks i havneområdet.. For nogle blev der også tid til tøjvask , og så skulle vi pakke kuffert og dagrygsæk. Der var tidlig afgang næste dag : 05.15. !!

Aftensmad: grillet laks og revelsben med tilbehør og kaffe og kage. Uhm.!!