mandag den 31. august 2015

Mandag den 31. August 2015, Sunshine Meadow

Skrevet af Hanne og Børge

Stod op til en rigtig flot morgen, hvor bjergene stod med ild på toppen, da solen stod op, utroligt smukt syn. Undervejs i bussen mod Sunshine sang vi først morgensang, og derefter gav Jens en orientering om uvejret i Vancouver og skovbranden nær Washington.

Vi kom til Sunshine Village, som er et meget stort skiområde, og som også kaldes Matterhorn of the Rocky, og herfra blev vi kørt videre op til Sunshine Meadow i en gammel skolebus.

Vi blev nu delt i to grupper, den ene ca. 4 km, den anden ca. 7 km

Dag-15-004 Dag-15-007 Dag-15-009

Den korte tur gik op til Lake Rock Isle med indlagte stop, hvor Lone fortalte om træer, buske, vandskel og vulkaner. Den lange gik også forbi Lake Rock Isle, og videre omkring Lake Grizzly og Lake Larix.

Fik en orientering om skiområdet, som om vinteren rummer 5-6000 personer, ganske mange, men området er også stort med rigtig mange skilifte.

Efter turen hvor vinden var noget kold, kunne dem på den korte tur nå at få lidt varm kaffe - kakao, inden vi alle igen blev transporteret ned i skolebussen igen. Vi kørte nu til Cascade Valley hvor vi i skovkanten gjorde frokoststop.

Dag-15-030 Dag-15-034 Dag-15-039

Kørte videre forbi Lake Minnewanka, Two Jack Lake og Johnson Lake. Ved Mount Cascade lavede vi et lille fotostop, og det samme gjorde vi ved viewpoint Surprice Corner, hvor der var udsigt til Banff Springs Hotel og vandfaldet ved Bow River hvor Marilyn Monroe i optagelsen af en film, brækkede benet.

Vi kørte nu ned i Banff, hvor vi havde knap to timer til at svinge kreditkortene.
På vej mod Calgary fortalte Jens om både indianere, skoler og landbrug.
Inden vi nåede hotellet, blev Jens og Pat sat af ved deres bopæl.

Der var aftensmad på hotellet, hvor vi endnu en gang blev beværtet med dejlig mad.